12/2 Workshop Biobaserade Byggmaterial Då & Nu

Välkommen till workshop om biobaserade byggnadsmaterial den 12/3 kl. 9:30! På tisdag i nästa vecka deltar medlemmar från Hållbart Byggande i Syd i ett förmöte inför seminariedagen ”Biobaserade Byggnadsmaterial Förr & Nu”. Seminariedagen kommer att hållas i höst och arrangeras av Lunds Tekniska Högskola i samarbete med Hållbart Byggande i Syd. Projektet finansieras genom medel från Riksantikvarieämbetet och projektledare är Paulien Strandberg, forskare vid Avdelning för Byggnadsmaterial.

Syftet med förmötet är att inför seminariedagen samla ihop erfarenheter, synpunkter och idéer från olika typer av aktörer (hantverkare, små och stora byggbolag, konstruktörer, arkitekter, fastighetsförvaltare, bygghandeln etc.) så att eventet blir relevant och välbesökt. Tid för allmänt mingel och nätverkande blir det naturligtvis också! Efter mötet bjuds deltagarna på lunch på Restaurang Edison, Ideon.

Det finns fortfarande plats för ett par personer till! Är du medlem i Hållbart Byggande i Syd och intresserad av att delta så kontakta Paulien Strandberg paulien.strandberg@byggtek.lth.se, 046-222 42 60 eller 
Karin Höijer karin@levandearkitektur.se, 070-644 80 50.

Tid:
Tisdag 12/2 kl. 9:30-12:00

Plats:
Avd. för byggnadsmaterial, LTH
V-huset 2:a vån, Johan Erikssons väg 1, Lund
Vi samlas i foajén innanför V-husets huvudentré!

Program:
9:30 Fika och nätverkande
10:00-12:00 Work-shop
Ca. 12:00  Gemensam lunch och fortsatta diskussioner på Restaurang Edison, Ideon http://restaurangedison.se/lunch

Kommentera