Taggade inlägg Byggföretag

Artekta Byggnadsaktiebolag

Byggnadsnickare med inriktning och intresse för ekologiska metoder. Vi tillverkar inredningssnickerier och har våtrumsbehörighet.

Byggmästar´n i Skåne AB

Vi bygger nytt, bygger om och bygger till åt offentlig förvaltning och näringsliv i västra Skåne.
Byggmästar’n i Skåne grundades 1993 och har drygt 200 medarbetare. Vi utgår från tre orter, Malmö, Landskrona och Helsingborg. Företaget är uppdelat i två verksamhetsben, byggservice och entreprenad. Engagemang, hög kompetens, platt målstyrd organisation, enkla arbetssätt samt fokus på kund- och produkt kännetecknar Byggmästar’n i Skåne. Vi avsätter tid för att bidra till en sund byggbransch och för att bidra till att utveckla medarbetare hos oss och i näringslivet i stort. Vi följer med stort intresse utvecklingen mot ett mer hållbart byggande och är öppna för nya förslag, lösningar och idéer.

Byggnadshantverk i Helsingborg AB

Antikvarisk byggservice och taktäckningsarbete samt rådgivning och undervisning i byggnadsvård. Vi vårdar med ekologiska förtecken det befintliga byggbeståndet samt producerar nya hälsosamma miljöer.

Ekogårdens Byggservice

Ekobyggmästare med tomtförsäljning i Skräddaröd. Nybyggen, rot-arbeten, urinseparerande kretsloppsavlopp, även stallplats, lagerplats, ythyrning av Naturunderstödd Rehab.

Jens Ingvad

Arbetar med traditionellt byggnadsnickeri. Har god förståelse för äldre byggnadstekniker och material såsom timmerkonstruktioner, murverk, lera och kalk.

Jordform

Allt inom lerbyggnation: konstruktion, isolering, puts och golv.
Finsnickeriarbeten även möbeltillverkning. Naturstensarbeten.
Konsultuppdrag – ekologiska lösningar kring bygg, avlopp, energi.

Naturligtvis Byggnadshantverk

Äldre och nyare byggtekniker med naturmaterial. Vass- och halmtak, korsvirke, lera, snickerier, återvinning, konsultation mm.

Plan E

Företagets fokus ligger på handel och hantverk med ekologiska byggvaror. På hemsidan hittar du ett urval av ekologiska byggvaror, t.ex. lerbruk, lerfärg, träfiber isolering och plattorna, luftkalkbruk, mm. som man kan köpa från mig. Jag erbjuder även hantverkstjänser med dessa produkter.
Aktuellt utvecklar företaget sig även inom halmbalshusbygge. Jag är utbildat halmbalshusbyggare (i Tyskland).

Ängmo Gruppen

Vi jobbar med nybyggnation, renovering och miljöisolering med hantverk och miljö i fokus.