Taggade inlägg Byggföretag

Artekta Byggnadsaktiebolag

Byggnadsnickare med inriktning och intresse för ekologiska metoder. Vi tillverkar inredningssnickerier och har våtrumsbehörighet.

Byggmästar´n i Skåne AB

Vi bygger nytt, bygger om och bygger till åt offentlig förvaltning och näringsliv i västra Skåne.
Byggmästar’n i Skåne grundades 1993 och har drygt 200 medarbetare. Vi utgår från tre orter, Malmö, Landskrona och Helsingborg. Företaget är uppdelat i två verksamhetsben, byggservice och entreprenad. Engagemang, hög kompetens, platt målstyrd organisation, enkla arbetssätt samt fokus på kund- och produkt kännetecknar Byggmästar’n i Skåne. Vi avsätter tid för att bidra till en sund byggbransch och för att bidra till att utveckla medarbetare hos oss och i näringslivet i stort. Vi följer med stort intresse utvecklingen mot ett mer hållbart byggande och är öppna för nya förslag, lösningar och idéer.

Byggnadshantverk i Helsingborg AB

Antikvarisk byggservice och taktäckningsarbete samt rådgivning och undervisning i byggnadsvård. Vi vårdar med ekologiska förtecken det befintliga byggbeståndet samt producerar nya hälsosamma miljöer.

Ekolution

Ekolution Henrik Smithsgatan 1 211 56, MALMÖ 070- 529 90 80 info@ekolution.se​ www.ekolution.se

Jens Ingvad

Arbetar med traditionellt byggnadsnickeri. Har god förståelse för äldre byggnadstekniker och material såsom timmerkonstruktioner, murverk, lera och kalk.

Naturligtvis Byggnadshantverk

Äldre och nyare byggtekniker med naturmaterial. Vass- och halmtak, korsvirke, lera, snickerier, återvinning, konsultation mm.

Starka Betongelement AB

Lars Henrik Persson Tegelbruksvägen 12 291 25, KRISTIANSTAD levres.ekonomi@starka.se www.starka.se Vi skapar hållbara miljöer i betong. Starka är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggningsverksamhet. Vi har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av produkter för markbeläggning, betongelement och VA-system. Vi kan betong.

Ängmo Gruppen

Vi jobbar med nybyggnation, renovering och miljöisolering med hantverk och miljö i fokus.