Taggade inlägg Byggmaterial

Byggfabriken

Tomas Melinder Mejselgatan 3, 211 20 Malmö 040-643 06 23 tomas.melinder@byggfabriken.com, www.byggfabriken.se  

Creocean AB

Intresserad av byggekologi och i att bygga sunda, ekologiskt hållbara hus Mats Persson Creocean AB, Köpenhamn 0760-083807 E-post: mats@creocean.se  

cTrap AB

cTrap är en aktiv duk som man täcker de skadade materialen med (i golv, väggar, eller tak) och som därigenom stoppar och binder in emissionsprodukterna utan att stoppa fukten. cTrap-duken är effektiv och snabb och enkel att installera, väl på plats kräver den inget underhåll och förbrukar ingen energi. Duken innehåller inga kemikalier, och inga kemikalier används vid installation.

Englund-Gruppen Sverige AB

Vi är en golvgrossist som satsar på produkter för hållbart byggande. Med service och kunskap som bas samt fokus på ett hållbart byggande, verkar vi för en högre golvkvalitet. Våra smarta produkter skall lösa golvproblem och samtidigt bidra till en ökad lönsamhet för våra kunder.

FOAMGLAS Nordic AB

Fuktsäker isolering för hela byggnaden. Livslängd, säkerhet, miljövänlighet och ekonomi gör FOAMGLAS® till en idealisk partner för isolering, från grunden till taket.

Optimera Svenska AB

Henrik Björk Cederströmsgatan 1, 212 39 Malmö Växel: +46 40 692 37 00 Direkt: +46 40 692 37 35 Fax: +46 40 692 37 01 www.optimera.se  

Plan E

Företagets fokus ligger på handel och hantverk med ekologiska byggvaror. På hemsidan hittar du ett urval av ekologiska byggvaror, t.ex. lerbruk, lerfärg, träfiber isolering och plattorna, luftkalkbruk, mm. som man kan köpa från mig. Jag erbjuder även hantverkstjänser med dessa produkter.
Aktuellt utvecklar företaget sig även inom halmbalshusbygge. Jag är utbildat halmbalshusbyggare (i Tyskland).

Woody Bygghandel

Woody Bygghandel AB är en frivilligkedja och inköpsorganisation för byggmaterial som ägs av sina 50 delägare med över 110 bygghandelsanläggningar. De flesta delägarna har ägt sina företag i flera generationer. Miljö har en viktig plats i vår organisation och vi strävar efter att utveckla det arbetet ännu mer.