Taggade inlägg Ombyggnad

Artekta Byggnadsaktiebolag

Byggnadsnickare med inriktning och intresse för ekologiska metoder. Vi tillverkar inredningssnickerier och har våtrumsbehörighet.

Ekogårdens Byggservice

Ekobyggmästare med tomtförsäljning i Skräddaröd. Nybyggen, rot-arbeten, urinseparerande kretsloppsavlopp, även stallplats, lagerplats, ythyrning av Naturunderstödd Rehab.

Jens Ingvad

Arbetar med traditionellt byggnadsnickeri. Har god förståelse för äldre byggnadstekniker och material såsom timmerkonstruktioner, murverk, lera och kalk.

Levande Arkitektur i Skåne

Arkitekttjänster för privatpersoner och företag: husbyggnad och utemiljö. Ekologiskt hållbara lösningar och en genomtänkt design i sunda material.

Naturligtvis Byggnadshantverk

Äldre och nyare byggtekniker med naturmaterial. Vass- och halmtak, korsvirke, lera, snickerier, återvinning, konsultation mm.

Plan E

Företagets fokus ligger på handel och hantverk med ekologiska byggvaror. På hemsidan hittar du ett urval av ekologiska byggvaror, t.ex. lerbruk, lerfärg, träfiber isolering och plattorna, luftkalkbruk, mm. som man kan köpa från mig. Jag erbjuder även hantverkstjänser med dessa produkter.
Aktuellt utvecklar företaget sig även inom halmbalshusbygge. Jag är utbildat halmbalshusbyggare (i Tyskland).

Ängmo Gruppen

Vi jobbar med nybyggnation, renovering och miljöisolering med hantverk och miljö i fokus.