12/5 2017 Konferens om lera i modern inomhusmiljö

hbs-lera-facebook-2016-12-20
För första gången i Sverige arrangeras i vår en konferens i Lund om hur rationella lertekniker kan utnyttjas i konventionella byggprojekt för att uppnå tydliga fördelar för inomhusmiljön och miljön i stort.

Läs mer och anmäl dig här!

6 Comments

Hans Bulthuis

Bra initiativ! Hoppas det blir en bra konferens. Jag har jobbat med lera professionellt i snart 20 år. Intressant i sammanhanget är varför man har lyckats med industrialisering i Tyskland, men inte i Sverige. Om man känner till hur det har gott till i Tyskland förstår man vad som behövs i Sverige för att komma vidare.

Johannes Riesterer

Hej, kommer det blir svenska representanter av lerbygge och vem är det i sånt fall. Jag tycker att det finns lite mer användning av lerbaserade byggmaterial i Sverige än bara det historiska. Mycket spännande och bra vad ni planerar!
Bästa hälsningar
Johannes Riesterer, lerbyggare och ugnsmurarmästare

Mia Rydén

Hej Johannes!
Tack för det!
Just nu håller vi på att finslipa programmet med våra samarrangörer, så i dagläget kan jag tyvärr inte ge dig mer info. Men håll utkik för fullständigt program framöver!

Mia Rydén

Tack Hans!
Vi är stolta och glada att kunna lyfta fram det här ämnet under vår konferens! Vi hoppas att du har möjlighet att deltaga.

Mia Rydén

Hej!
När vi spikat agendan kommer vi att gå ut med all information i ett medlemsbrev och här på websidan.

Lämna ett svar