Bli medlem

Ansök om medlemskap i Hållbart Byggande i Syd genom att skicka dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning av ditt företag/verksamhet genom formuläret nedan. Du får därefter en inbetalningsavi. När inbetalning inkommit läggs du in i medlemsregistret och på hemsidan. Vid inbetalning efter 1:e oktober erhålles medlemskap även under nästföljande år. 

AVGIFTER

Enskild medlem: 300 kr medlemsavgift
Mottar föreningsinformation och erhåller rabatt på föreningens arrangemang. Hjälp med att komma i kontakt med rätt expert om man behöver rådgivning vid t.ex renovering eller husbygge.

Företag 1-10 anställda: 1200 kr (medlemsavgift + 900 kr serviceavgift)
Mottar föreningsinformation. Företagets ägare och anställda erhåller rabatt på föreningens arrangemang. Presentation på hemsidan med länk till hemsida. Deltagande i föreningens nätverk med kontakter till möjliga samarbetspartners och kunder. Möjlighet att anordna egna arrangemang/projekt i samarbete med föreningen.

Företag 11-   anställda: 3600 kr (medlemsavgift + 3300 kr serviceavgift)
Mottar föreningsinformation. Företagets ägare och anställda erhåller rabatt på föreningens arrangemang. Presentation på hemsidan med länk till hemsida. Deltagande i föreningens nätverk med kontakter till möjliga samarbetspartners och kunder. Möjlighet att anordna egna arrangemang/projekt i samarbete med föreningen.

KONTAKTFORMULÄR
I ej relevanta fält, skriv ett streck (-).

  Namn kontaktperson:

  Företag/organisation:

  Medlemskategori (enskild medlem eller företagsmedlem):

  Antal medarbetare:

  Telefonnr:

  E-post:

  E-post för fakturering:

  Postadress/ort:

  Fakturaadress/referens (om fakturor ej kan mottas via mejl):

  Hemsida:

  För företag: Kort beskrivning av din verksamhet som kommer att synas i medlemsregistret. Texten kan komma att kortas ner.