Taggade inlägg Ombyggnad

Artekta Byggnadsaktiebolag

Byggnadsnickare med inriktning och intresse för ekologiska metoder. Vi tillverkar inredningssnickerier och har våtrumsbehörighet.

Haradal Byggkonsult

Jag tar fram konstruktionshandlingar och andra tekniska handlingar till om-, till-, och nybyggnad av småhus. Byggteknisk konsultation. Jobbar även som Kontrollansvarig, behörighet N.

Levande Arkitektur i Skåne

Arkitekttjänster för privatpersoner och företag: husbyggnad och utemiljö. Ekologiskt hållbara lösningar och en genomtänkt design i sunda material.

Recoma AB

Tillverkning av innovativt byggmaterial – byggskivor som är 100% återvunna och återvinningsbara. Prestandan är liknande träskivor men med fördelar som t.ex. fukt- och mögelbeständighet, ljud- och värmeisolerande, inget innehåll av kemikalier eller bindemedel, och inga VCO. Max Rosenberg RECOMA AB Lille Mats Väg 3 28133 Hässleholm max.rosenberg@recoma.se 0725321588 www.recoma.se

Ängmo Gruppen

Vi jobbar med nybyggnation, renovering och miljöisolering med hantverk och miljö i fokus.

Österlens Byggnadshantverk

Vi arbetar med byggnadsvård, traditionellt byggnadssnickeri och konsultation av byggnader. Med naturmaterial och med traditionella tekniker. Timmerkonstruktioner, korsvirke, skiftesverk, murverk, kalk- och lerputs mm. Vår profession är kulturhistoriskt intressanta byggnader, renovering och nybyggnation med naturmaterial och traditionella tekniker.