14 mars: Årsmöte

INBJUDAN TILL ÅRSMÖTE

Välkommen till Hållbart Byggande i Syds årsmöte! Mötet hålls på Malmö Universitet, den 14:e mars kl. 16:00-18:00. Adress: Orkanen, Nordenskiöldsgatan 10. Eventet är öppet för både medlemmar och icke-medlemmar (dock har endast medlemmar rösträtt under årsmötet).

PROGRAM

16:00 Årsmöte

Agenda och övriga dokument som hör till mötet hittar du här: Dokument Årsmöte 2024.

Fika

17:00 Föredrag: Aktuell utbildning och forskning kring hållbart byggande.

Talare från Malmö Universitet och SLU berättar vad som händer just nu inom utbildning och event med hållbarhetsinriktning på de olika organisationerna.

Avslutande diskussion
Dela med dig om din åsikter om föreningen, kom med idéer kring hur vi kan driva verksamheten mer effektivt och medlemsorienterad, vilka visningar och event ni vill se i framtiden och i vilken riktning ni vill att föreningen utvecklas.

Ca. 18:00 After Work
Efter avslutat möte fortsätter vi diskussionerna under en After Work i närheten av Malmö Universitet/Centralstation.

ANMÄLAN

OSA senast fredag 8/3 via mejl till info@hbsyd.se. Meddela om du har några allergier etc. och om du vill gå med på AW.

ENGAGERA DIG I HÅLLBART BYGGADE I SYD!

Valberedningens arbete pågår men vi vill passa på att även här bjuda in till engagemang i Hållbart Byggande i Syd. Föreningen behöver nya idéer, fräscha tankar och den nya energi som nya kontakter ger! Styrelsen har plats för fler medlemmar men man kan även engagera sig utanför styrelsen, tex inom marknadsföring eller program/event. Ditt engagemang stärker föreningen men är också en möjlighet att utöka ditt eget kontaktnät och att visa upp ditt företag, dina projekt eller produkter.