Julhälsning från Hållbart Byggande Syd

Vi vill med detta nyhetsbrev passa på att önska alla våra medlemmar och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 2016 har varit ett riktigt spännande år med ett ymnigt program, intressanta seminarium och givande presentationer. Vi vill fortsätta på det spåret och ser fram emot ett givande 2017 där vi tar nästa steg i föreningens utveckling, skapar intressanta mötesplatser och ger våra medlemmar stimulans inom området Hållbart Byggande.

Frukostmöte
Vi kickstartar vårprogrammet med ett Frukostmöte på Välfärden i Malmö den 19/1 2017. Här får alla med tankar och idéer om hur vi kan utveckla vår förenings engagemang komma till tals – mycket brainstorming utlovas!

Studiebesök
I februari har vi vårt besök på Rättspsykiatriska i Trelleborg den 10/2 – Sveriges största passivhusbyggnad. Ett otroligt intressant besök i en unik byggnad – missa inte att anmäla er till det. Ett samarrangermang med Hållbart Byggande Syd, Fastighetsägarna Syd, Energikontoret Skåne och Malmö Cleantech.

Goda Exempel
Under våren vill vi lyfta fram företag och organisationer som arbetar för ett hållbart byggande på olika sätt. Under januari kommer vi att avslöja mer om vårt första ”Goda Exempel” – håll utkik!

Konferens om lera som byggmaterial
Spara datumet 12/5 2017 för då arrangerar Hållbart Byggande Syd tillsammans med bland annat Chalmers en konferens om användandet av lera i konventionellt byggande – helt banbrytande, miljövänligt och flexibelt material – missa inte!

Läs mer här: save-the-date-12-5-2017

Engagerade medlemmar

Och så ett stort tack till alla ni som gjort Hållbart Byggande Syd till vad det är i dag och som är med att skapa vår förening framöver – just nu är vi sammanlagt 20 personer som är engagerade i att driva föreningens visioner framåt!

Hållbart Byggande Syd vision 2017: hbsyd-vision-o-strategi-ver-2016-11-30

Ha en riktigt härlig julhelg så ses vi under 2017!

Styrelsen för Hållbart Byggande Syd genom

Mia Rydén

Kommunikatör HB Syd