Nyhetsbrev December 2020

Byggplatsbesök Cellglas Sweden

Tack till alla som gjorde vår nätverksträff möjlig häromveckan! Vi var några som samlades för ett byggplatsbesök tillsammans med Måns Björklund från Cellglas Sweden för att få en visning och genomgång av Cellglasgrunden.

På grund av det rådande läget med coronaviruset har vi tills vidare pausat våra fysiska träffar, och tyvärr fick vi ställa in den planerade visningen av EnergyHub. Till våren räknar vi med att kunna göra ett besök där Torbjörn Rönning från Ekologisk Energi tar oss igenom hur solel, energilagring och elbilsladdning integreras i ett och samma system. Vi ser fram emot att ta del av detta och fler evenemang när läget har förbättrats!


VI TIPSAR OM

Internationell konferens:
Earthen and wood vernacular heritage and climate change

28–30 augusti 2021

”The conference welcome practitioners, scholars, educators and students in the fields of vernacular architecture, wooden and earthen buildings, culture heritage, building conservation and restoration, energy and sustainability, climate change to submit their proposal and join the conference different activities.”

Sista datum för att skicka in abstract är 15 december. Läs mer om konferensen och viktiga datum:
Earthen and wood vernacular heritage and climate change


Hållbart Byggande i Syd på sociala medier

Facebook
Du vet väl att Hållbart Byggande i Syd finns på Facebook? Håll koll på våra kommande evenemang och nyheter genom att följa oss. Väl där kanske du hittar nyheter som du även vill sprida till ditt eget nätverk.

Instagram
Vi har också ett nytt Instagramkonto! Följ oss gärna för att få en inblick i vad föreningen gör.


Ni ska ha tack!

Vi har kommit in i december månad och med det vill vi tacka för året som har gått! Vi hoppas att 2021 blir ett spännande år med både nätverksträffar och andra roliga evenemang.

Bli medlem?
På vår webbplats kan du ansöka om medlemskap i vår förening. Du kan bli medlem som enskild person eller som företag: Bli medlem