Nyhetsbrev Februari 2021

Digitalt årsmöte den 25 mars

Välkomna att delta på föreningens årsmöte som i år hålls digitalt. Den formella kallelsen går ut 11 mars.

Datum: torsdag 25 mars 2021
Tid: kl.16
Plats: Länk kommer i den formella kallelsen.
Innehåll:
kl.16.00 Inledande talare är Oskar Ranefjärd, doktorand på LTHs avdelning för konstruktionsteknik. Oskar berättar om sin forskning kring biobaserade isoleringsmaterial, och det finns utrymme för frågor och diskussion.
ca kl.16.40 Årsmöte
ca kl.17.20 Konstituerande styrelsemöte


Vill du engagera dig i föreningen?

Valberedningen inför årsmötet är i full gång! Som medlem är du hjärtligt välkommen att höra av dig om du vill engagera dig i styrelsearbetet eller hjälpa till med något annat. Om du har något som du vill ska tas upp på årsmötet så mejla oss senast 10 mars på info@hbsyd.se.


NY MEDLEM:

SnickarFranck
Ekobygg & Byggnadsvård

Vi välkomnar den nya medlemmen SnickarFranck till föreningen! SnickarFranck är en byggfirma i Nordvästra Skåne som har specialiserat sig på äldre hus och hållbara ekologiska material.

Foto: Erik Berrio


Tipsa oss gärna

Du som medlem får gärna använda HBSyds kanaler när du vill nå ut med något. Om du vill berätta om ett evenemang eller en händelse som kan vara intressant för våra medlemmar så är du välkommen att höra av dig till oss på info@hbsyd.se.


Bli medlem!

På vår webbplats kan du ansöka om medlemskap i vår förening. Du kan bli medlem som enskild person eller som företag: Bli medlem.