Varmt tack till alla som kom!

Vi är superglada att ni var så många som kom på vår visning av ekologiska simbassänger byggda av Ängelkottskompaniet. Det blev en lyckad dag med nya kunskaper och trevligt umgänge!
Vi tittade på en naturlig simbassäng med sandstrand i Onslunda hos Thomas Springer och Britt Liljequist, och därefter fortsatte programmet på Badger’s Creek hos Ängelkottskompaniet i Illstorp. Där fick vi se tre olika bassänger: en infinitypool inne i ett orangeri som är uppvärmt året om, och två utomhusbassänger – en natursimbassäng i skogsmiljö samt en vattenreservoar-naturdamm. Under visningen fick vi också möjlighet att prata med vattenutrustningsleverantören Pondteam och trädgårdsdesignern Phil Game från PureFolly. Det diskuterades friskt om tekniska detaljer, byggprocesser, ekonomi, för- och nackdelar, underhåll, men även aspekter som årstider, alger och näringsinnehåll i vattnet.  
Chokladkakan intog vi efteråt på trädäcket vid en av simbassängerna, och vi fick en bra möjlighet att umgås på ett Covidsäkert sätt samt nätverka med en kaffe i handen.